Omaatje in de Trapeze in Trappenberg Huizen

🥂
“Omaatje maakt vliegende start in Trappenberg”
Vanochtend vond ik oma zwierend in de trapeze in mijn nieuwe werkplek.
Gisteravond had ik haar naar Trappenberg gebracht, een voormalig revalidatie en hersteloord in Huizen. Nu is het een tijdelijke huisvesting voor ondernemers en creatievelingen.
We trokken een wijntje open (lees 3 flessen) en zij deelde met mij mooie herinneringen van lang vervlogen tijden. Hoe ze als jong meisje op de heide en in de bossen speelde rondom Trappenberg en later daar als jongedame menig afspraakjes had met vriendjes van allerlei pluimage (ouderwets bewoording) in zwoele zomerse nachten. Ze bleef altijd netjes zei ze. .. , dat wel.
Op latere leeftijd verbleef ze na een heupoperatie een aantal maanden in Trappenberg en nu plots kwam ze samen met mij hier gisteren, weer terug. Ze pinkte nogal wat traantjes weg, (misschien ook door de wijn) en ik had wat moeite om haar zo achter te laten, zo n eerste nacht voor haar daar alleen.
Daarom was ik zo blij vanochtend haar in zo’n goede doen aan te treffen! Op een mooie zomer!

Plaats een reactie