Workshop Creatieve flow 8 december 2019 Lesbos actie

“Creatieve Flow workshop” door Hanke

Waar: “De Hot Yoga-studio van ‘t Gooi!” https://www.yoga-hilversum.nl/
Albertus Perkstraat 5 Hilversum
Wanneer: zondag 08 december van 13:00 tot 14:30 uur

Hoe kan jij jouw innerlijke creatieve stroom leren voelen, zien en herkennen? Wat bedoelt men eigenlijk met creativiteit en hoe kan creativiteit jouw leven verrijken? Een mens kan op vele manieren zijn of haar creativiteit uiten en elk mens is van nature creatief en scheppend.
Soms ben je onzeker, of weet je niet waar je moet beginnen, of ben je overtuigd dat je niet creatief bent. En is de creativiteit iets wat ‘een ander’ heeft, maar jij niet.

De workshop “Creatieve flow” laat je op een andere manier voelen hoe jij jouw eigen (verborgen) creatieve kwaliteiten kan herkennen en in kan zetten in jouw leven en werk. Voor the fun, voor waardering voor jouw eigen en andermans creativiteit, om je leven te verrijken en te verbreden! Een creatieve meditatieve flow! Kleding: Yoga kleding. Voor de rest van de materialen wordt gezorgd!
Kosten: Donatiebasis, bestemd voor “Because we carry” omdat ik een week ga meehelpen op Lesbos in Kare Tepe
https://www.becausewecarry.org/\\

Plaats een reactie